Salonhub heeft een eigen Variabel Beloning Systeem ontwikkeld. Hoe dit in te richten en in te zetten leer je tijdens deze workshop.

Inhoud

Er wordt gekeken waar je de resultaten van het team en medewerkers kan vinden, wat voor jouw salon belangrijk is en hoe de Variabele Beloning op maat ingezet kan worden.

Hoe kan je medewerkers betrekken bij de diverse behandelingen en besteding waar jij als ondernemer het accent op wilt leggen. Hoe betrek je en stimuleer je medewerkers het advies van producten daadwerkelijk te geven, en in een verkoop om te zetten. Behaalde resultaten hebben direct effect op de medewerker zelf.

En hoe fijn is het als een medewerker meedenkt met drukke momenten en rustige momenten in de salon en daar zijn rooster meer op aanpast.

Richard Bartels van New Hairstyle in Bunschoten-Spakenburg legt uit hoe het systeem in zijn salon ingezet wordt, en wat de resultaten zijn. Hij kan alle vragen beantwoorden.

Doel

Medewerkers die meer betrokken zijn bij de resultaten van zichzelf en de salon met een beter en effectief beloningsstelsel. Degene die een stapje meer zetten krijgen erkenning voor hun bijdrage en dat motiveert.

Voor wie?

Ondernemers en leidinggevenden.

Tijden:

Momenteel geen datum bekend

Prijs

Kosten: € 29,- excl. BTW