We merken steeds meer dat  er veel vraag is naar een combinatie van inspiratie & het direct kunnen toepassen in Salonhub. En daardoor de opgedane kennis direct te activeren in de salon biedt veel voordelen. Wij introduceren daarom Do More:

Saloneigenaren denken vaak dat het onderscheidende vermogen in hele grote dingen zit. “Maar ik wil niet alles veranderen” is een vaak gehoorde tekst. Dit is nou precies waar het om draait!

Wist je dat bij de paardenraces het verschil tussen nummer 1 en nummer 2 minder is dan 3 seconden. Een miniem verschil dus, maar de verdienste van de nummer 1 ten opzichte van nummer 2 zijn op de lange termijn 10 x zo groot. Wat zegt dit? Bij paardenrennen gaat het om kleine dingen die het verschil maken. Betere voeding, betere materialen enz. Bij bedrijven werkt dit net zo. Je moet niet alles willen veranderen, alleen kleine dingen toevoegen maakt al een groot verschil. Tijdens de cursus “Do more” zullen de deelnemers ontdekken dat kleine relevante zaken die een groot verschil maken. Uiteraard wordt dit op individueel niveau gedaan.

Groet, Richard en Amanda

Prijs

Kosten: € 250,- excl. BTW voor de locatie Amersfoort