Locatie Zuidlaren

Onze workshops in het noorden geven we in de Studio van Salonlab in Zuidlaren.

Zuidlaren is een sfeervol Brinkendorp en uitgeroepen tot het groenste dorp van Europa. Er is voldoende gratis parkeerplek. De lunch wordt gebracht en bij mooi weer kunnen we deze nuttigen op de binnenplaats.

Overnachten kan in de B&B de Vredenhof welke 2 huizen verderop ligt. Het ontbijt schijnt memorabel te zijn volgens onze gasten die hier een nachtje gelogeerd hebben. Groningen ligt op 20 minuten afstand, dus een leuke gelegenheid om in combinatie met een workshop deze stad eens aan te doen.

 

Salonlab B.V.
De Millystraat 7
9471 AG  Zuidlaren
+31 50 8503710
studio@salonlab.nl


Locatie Amersfoort

Op een bijzondere plek in een landelijke omgeving ligt de locatie van Dutch Biz. Op het sfeervolle landgoed ‘De Grasheuvel’ in het lommerrijke Amersfoort-Zuid is “de witte villa” de plek waar we onze workshops geven.

Door de rustige en intieme ligging en sfeervolle ruimten is deze witte villa zeer geschikt om te trainen. Tegenover de villa ligt de gezellige rietgedekte Dutch Bar waar we kunnen genieten van de lunch. En op zomerse dagen kunnen we ook lekker naar buiten en lunchen in de zonovergoten tuin of onder de schaduwrijke bomen.

Dutch Biz
De Genestetlaan 7
3818 GW  Amersfoort

Contact via:
+31 50 8503710
studio@salonlab.nl